Epilering

Permanent Hårborttagning

Elektrisk epilering innebär att oönskad hårväxt tas bort med hjälp av svag elektrisk ström och en engångsnål. Den nedre delen av hårsäcken förstörs permanent. Detta förhindrar återväxt, till skillnad från temporära metoder som rakning, vaxning eller plockning med pincett. 

Många upplever oönskad hårväxt som ett stort problem. Det kan till exempel vara en fjunig ”mustasch”, några strån på hakan eller ett långt hår på bröstet. Även män kan uppleva problem med hopväxta ögonbryn, utbredd skäggväxt osv. Genom elektrisk epilering kan man dock enkelt komma ifrån problemet och ta bort hårväxten permanent. Elektrisk epilering används framför allt i ansiktet men fungerar också på kroppen om det inte handlar om för stora områden (det blir för tidskrävande). Innan behandlingen påbörjas genomförs en konsultation. Terapeuten behöver få full insikt i ditt individuella problem med oönskad hårväxt och vad du vill ha hjälp med. Kom ihåg att oönskad hårväxt är helt normalt och terapeuten är van vid det mesta. Vid konsultationen upprättas också en behandlingsplan.

Vid behandlingsplanen får du klarhet i ungefär hur många behandlingar som kommer att krävas för att få bort ditt oönskade hår. Exakt antal behandlingar går dock ej att fastställa då håret växer i olika cykler – vissa hårsäckar vilar samtidigt som andra är aktiva. För att en hårborttagningsbehandling skall vara effektiv måste hårsäcken befinna sig i den aktiva, hårproducerande fasen. Därför krävs alltid en serie behandlingar för att komma åt alla hårsäckar. Tänk också på att behandlingsutfallet kan variera något beroende på att behandlingen utförs av en student. All behandling sker under sterila former och med engångsmaterial.

Diatermi
Diatermi betyder ”genom värme”. Med diatermi kan man bränna bort hudförändringar som ytliga blodkärl, milier och fibrom (missprydande hudflikar).

PRISER

 

Epilering
15 min 500:-  30 min 700:-  60 min 1200:-

Diatermi

Varje behandling är mellan 5-20 min och priset beror på hur många kärl eller fibrom vi ska behandla.

Pris för borttagning av kärl/fibrom – från 600:-

Vi bokar som längst 30 minuter per tillfälle.

OM Artebella

Artebella är proffs på Exuviance behandlingar och ligger inte långt från dig i Göteborg. Jag har också en webbshop för speciella utvecklade Exuviance produkter.