HERBS2PEELMETODEN

Herbs2peelmetoden är en naturlig peelmetod för maximal effekt.
Herbs2peel är en framgångsrik, beprövad och naturlig peelingmetod för hudföryngring, baserad på en blandning av rena örter. Hela kompositionen är helt fri från kemiska ämnen, syntetiska bindemedel och slipmedel, utan några toxiska biverkningar. Blandningen av örter innehåller bl a proteiner, kolhydrater, vitaminer, enzymer, phytohormoner, mineralsalter, tanniner och spårämnen.
Metoden innebär en kortare eller längre massage med blandningen av örter och gel/lotion som tillåts arbeta sig ner i huden för att frisätta sin hela potential.

Alex Cosmetic och Herbs2peel

Avancerad hudvård behöver inte bara vara maskiner och kemiska syror. Med Alex Cosmetics unika formulas och effektiva örtpeelingar får vi resultat väl jämförbara med starkare kemiska peels som TCA och fraxellaser – men på naturlig väg.
Dess komposition är fri från syntetiska medel och kemikalier. Innehåller inga slipmedel eller syror.
Produktserien Alex Cosmetic erbjuder en fullskalig hemvårds lösning på vart och ett av hudtyper och tillstånd som du vill behandla. 

Om Alex Cosmetic

Alex Cosmetic, Tyskland, grundades i början av 40 -talet och har sedan dess vunnit popularitet över hela världen. Under årens lopp har linjen vuxit och förbättras för att kombinera traditionella metoder och användning av naturliga örter, med modern avancerad hudvårds teknik. Filosofin är att kombinera natur (örter) och vetenskap. Naturlig Professionell hudvård. Fru St. Dabkus, grundare av Alex Cosmetic, började ursprungligen som kosmetolog inom teatern och operan i Tyskland. Hennes kunder, som alla beundrade hennes utmärkta arbete, lovordade hennes kunskaper och behandlingar.

Det var vid dessa möten som hon fick inspiration om att lansera sin egen skönhetssalong och en ny serie egna produkter. Hon samarbetade med sin syster som var apotekare, och arbetade fram holistiska, medicinska formulas som vidareutvecklades och är än idag grunden i den örtpeeling som gett metoden ”Herbs2peel”. Filosofin är att kombinera traditionella formulas, de finaste naturliga ingredienser (örter), med teknologi och modern vetenskap, allt för att försäkra sig om högsta kvalitet och effekt.

Företaget har sedan start drivits av familjen i hjärtat av verksamheten. Dottern Katharina Dieser är i dagsläget ägare och arbetar nära sin son i företaget.
Helen Nordström är Sveriges utbildare inom denna metod för auktoriserade hudterapeuter och har i dagsläget över hundra kolleger med certifikat i ämnet Herbs2peel.

PRISER

Herbs2peel Beauty peel 40 min – 900 :-

OM Artebella

Artebella är proffs på Exuviance behandlingar och ligger inte långt från dig i Göteborg. Jag har också en webbshop för speciella utvecklade Exuviance produkter.